Friday 27 March 2009

Bare for å hjelpe til med å spre panikk!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=561263

Noen andre enn meg som er skeptiske?

Jeg klør i øyet...

... og ser på The Office.
The Office er en av de aller aller beste TV-seriene noensinne, uten villeste tvil i Uganda.

Det er også fredag i dag, og fredag betyr fridag! Vi har gjort reint i leiligheten for helga og i dag skal vi bare slappe av. I morra skal jeg jobbe fra 13-18, så da blir det ikke såååå mye tid til avslapning. Men!

Over på det jeg egentlig ville skrive om i dag, og det er en ny serie fra TV2 som jeg har begynt å se på. Den kan kanskje kalles en norsk versjon av britiske Extras (hvor Ricky Gervais fra britiske The Office spiller hovedrolle). Serien jeg snakker om er selvfølgelig "En god nummer to" med Henriette Steenstrup i rollen som Helen Stangeland. Jeg følger med på serien fordi jeg syns det er morsomt og ganske likt som det virkelige liv i teaterverden.

Sendes på TV2 mandager klokka 20:30!

Thursday 19 March 2009

Endelig helg

I og med at jeg kun jobber 4/5 dager i uken hender det jeg har såkalte langhelger. Denne uken er en slik uke, og jeg har fri både fredag, lørdag og søndag. Utrolig digg!

Nå er det såkalt "Tredagers" på senteret der jeg jobber, og masse tilbuds og sånt. Så jeg skulle en liten tur og kikke før jobb i dag, og endte opp med å kjøpe et hvitt laken og to spisebrikker. Greit nok, var billig og sånt. Men egentlig skulle jeg jo kjøpe et bursdagskort til lillebroren min som ble 14 år gammel i dag. Som han selv sa da jeg ringte for å gratulere; "Det føles litt rart".

I går pratet jeg med en god gammel venninne som jeg har kjent siden barneskolen. Vi gikk i samme klasse i noen år og gått sammen til skolen i nesten 10 år... tror jeg?
Uansett, søstrene hennes som da var bittebittesmå har nå blir 15 og snart 18 år gamle! Sykt.

Tuesday 17 March 2009

VÅR!

Jeg våknet i dag tidlig av masse merkelige lyder. De merkelige lydene, som jeg fort fant ut, var selvfølgelig den fantastiske vårvinden. I tillegg var det sol og ganske varmt i luften. Så nå håper jeg at våren endelig har kommet!
Vinteren har ikke vært uvanlig lang, men allikevel en av de verste vi har hatt på lang tid. Og når man i tillegg ikke er så glad i vinteren er det enda mindre stas. Som jeg kanskje muligens har skrevet før, går jeg fram og tilbake til jobb hver dag. Nå jobber jeg jo bare 4-5 dager i uka. MEN-
jeg går altså både til og fra. Det er null stress når været er greit og det enten er bar bakke eller en del snø. Men så fort det blir snøføyk og glatt er det en annen sak. Den siste måneden(MINST!) har det vært sånn å gå til jobb. I forrige uke da jeg skulle en tur til Drammen hadde jeg litt dårlig tid for å rekke Timeekspressen. Så jeg gikk litt fortere enn vanlig og det endte med at jeg skle to ganger og den tredje gangen landet jeg på kneet mitt og skle på det nesten en meter bortover. Resultatet ble et lite kutt og et DIGERT blåmerke. Ikke gøy!

Nå er det bare et par dager til min kjære lillebror har bursdag. Merkelig åssen han blir så fort eldre etter jeg flyttet hjemmefra! Nå blir han 14. Da jeg flyttet var han 12. Da han var 12 så han fortsatt ut som min lillebror. Nå likner han mer på min storebror. Pluss at han har tatt meg igjen i høyden!

Friday 13 March 2009

hem hem

THE OFFICE!



P.S. 1 år og 10 måneders-dag med Simen i dag!

Wednesday 11 March 2009

Eureka!

Jeg liker det ordet.

Men jeg har tenkt litt i dag, og funnet ut at det egentlig er onsdager jeg får minst ut av.
Onsdager jobber jeg 15:45 - 20:00. Når man ikke har noe å stå opp for blir det ofte til at man sover litt lenger. Det gjør jeg nesten hver gang jeg jobber seint. En annen ting er jo at når jeg kommer hjem halv ni om kvelden er det liksom ikke mer igjen av dagen. Men når det da attpåtil er fifa-kveld hjemme hos meg hver onsdag når jeg kommer hjem, så blir jeg liksom værende på soverommet og se på tv. Og da blir plutselig klokka halv tolv, og det er på tide å sove.

I dag kjøpte jeg meg en ny singlet på Change, der jeg jobber. Den er mørk rosa.(!!?... Jeg pleier ikke å bruke rosa klær!) Men passer fint til mørkegrønt. Mi laik!

Brat Camp... ?

Jeg har spilt Resident Evil 5!

Men i dag er det onsdag faktisk. Jeg sto opp for ca. en time siden, hoppa i dusjen og spiste. Nå ser jeg på Brat Camp. Det er et program om "uregjerlige tenåringer som skilles fra familiene og sendes på leir i Amerikas villmark i håp om at de skal forbedre seg. Livet der ute er fullstendig blottet for komfort, de møter den tøffe virkeligheten med hardt arbeid og disiplin."
Man skulle jo tro at når foreldre sender barna sine på noe sånt så ville det nesten ha motsatt virkning på de, og at de bare blir mer sta og bestemt på å ikke forandre seg. Men sånn er det ikke. ALLE som har vært med har blitt snille som lam etterpå.

Tilbake til RE5! Spilte coop i et par timer i går. Eneste som ikke var noe særlig var splitscreenen. Det er bare 3/4 deler av skjermen som blir brukt, og vi måtte faktisk flytte sofaen et godt stykke framover mot tven. Men utenom det var det supermojo! Jeg ble selvfølgelig superstressa i begynnelsen, men etterhvert gikk det mye mye bedre. Må øve litt mer på aimen, men. Gleder meg til å spille mer!

Monday 9 March 2009

Ny uke og jeg har sett Watchmen!

Mandager er ganske enkelt alltid mandager lik.
Det er alltid like tungt å gå på jobb på mandager, og nesten alltid like kjedelig på jobb.
I dag var det ingen kunder i butikken nesten! Men jeg hadde bok å lese, så jeg klarte meg fint.

Jeg sluttet på jobb åtte i kveld, og etter det var det middag med strimler av svinekjøtt og biffkjøtt... mmmm....!

Vi så Watchmen i går! Den var veldig bra til å være såpass lang. Litt ubehagelig å sitte i dumme kinosalstoler i nesten tre timer, men det var verdt det. Knærne mine var faktisk mest vonde etterpå. Aner ikke åssen man får vondt i knærne av å sitte, men det er nå sånn.
Jeg var ikke kjent med Watchmen fra før, annet enn fra traileren. Men jeg har bestemt meg for å lese den grafiske novellen Watchmen for å skjønne litt mer, for det var veldig kult!

Sunday 8 March 2009

En ting som er viktig å si.

Gratulerer med dagen, jenter!

Saturday 7 March 2009

Cola!

I dag er det LØRDAG!!

Jeg måtte riktignok jobbe allikevel. Men bare til klokka to!

Etter jobb var jeg hjemme en tur, og så dro jeg og min kjære i bursdagsselvskapet til Oda.

Det er min bedre halvdels niese, og hun ble så mye som 1 år. Hun er selvfølgelig alltid like søt og ubesluttsom når det er mange mennesker og leker rundt henne.

Så, etter en liten hvil og indrefilet av svin til middag ble det besøk. Og Risk.
Jeg er ikke akkurat en flink risk-spiller. Har vel å merke kun spilt spillet en gang før.
Såååå... ai æm gåoing tu lus!

Alt i alt en meget avslappende lørdag, og jeg er glad jeg har fri i morgen så jeg kan sove litt lenger enn til åtte.

P.S. Cola er såååååå godt!! Særlig når man bare drikker det i helgen!
God helg!

Fredager og sein jobbing.

Jeg jobber.
Jeg jobber seint tre dager i uka, og tidlig en dag i uka.
I dag er det fredag, og til vanlig har jeg fredager fri. Men denne uka hadde jeg onsdag fri og måtte dermed jobbe seint i dag.

Når jeg sier jobbe seint mener jeg fra enten 15:00 eller 15:45 til 20:00 på kvelden. Da kommer jeg hjem halv ni, rekker å spise middag før... oj! På tide å legge seg.

Så nå er jeg på "oj! På tide å legge seg"-stadiet. Nok en dag sløst bort med å gjøre absolutt ingenting? Check!

Jeg har faktisk ikke gjort annet enn å spille Fable 2, jobba, sett The Office, Senkveld og En God Nummer to i hele dag.
Jo, og så spilte jeg et par sanger på gitaren min.
Hva skjer med å utrette noe, få noe ut av dagen, liksom?
Nei, det er nok helt UT.

Thursday 5 March 2009

MARS!

Jeg innså nettopp at det faktisk allerede er MARS.

MARS = vår
MARS = snart påske
MARS = snart April
APRIL = no more snøøø!

Osv, osv....

Jeg har fri fram til kvart på fire i dag, så akkurat nå slapper jeg av og ser på "Yes Man". Været er ikke akkurat helt på topp her i dag, så jeg holder meg inne til jeg må på jobb.

Nå skal jeg snikspise litt vidunderlig usunn sjokoladeis!

=D Ha en fiiin dag.

Wednesday 4 March 2009

Epiphany

Sist helg var jeg på kurs i skuespillerteknikk.
Jeg har to ord som beskriver det aller best: fantastisk og gøy!
Jeg hadde allerede glemt hvor mye jeg faktisk liker å drive med den slags.
Dermed skjønte jeg hvor mye jeg egentlig savner det også.

Jeg må riktignok innrømme at jeg var litt negativ til å bruke en hel helg til å reise fram og tilbake til Oslo når jeg egentlig skulle hatt fri. Men det viste seg å være verdt det ganger tusen.
Ikke bare viste det seg at de andre som skulle delta var veldig flinke, hyggelige mennesker. Hun som hadde kurset var også utrolig flink, og jeg lærte mye!

Konklusjonen er vel at jeg må lære meg å instille meg mer positivt. Jeg har blitt så vant med mye fri at når jeg faktisk må gjøre noe i fritiden blir det nesten negativt. Og det er en ond sirkel!